Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Premium цветен гел металик - нов поглед за гел нокти
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Изглед прави един пирон в нещо много специално. Блестящо, метални създаден Vylet-Nails Premium цветен гел на ноктите, ефекти в зависимост от светлината отново и свеж. Цветен гел се използва като слой в ноктите структура модел.
Vylet-Nails Premium цветен гел е метален, прилагани от цветни гелове, използвани в ноктите. Естествени нокти е подадена във форма, загрубяла с буфер и третирани с грунд като агент свързване. След това грунд и сградата гелове се прилагат и излекувани всеки слой по слой. Цветен гел съставлява сключването на строителството слоеве и се движи над изкуствените нокти в избрани метален нюанс. Четки, е се уверете, че Гела в тънък, но богат слой е повдигнат. Това осигурява пълно излекуване под UV лампа. Ако е необходимо, на втори слой на гел може да засили получения цвят. Приключвам с горната козина, която осигурява ноктите като запечатване гел с високо съдържание и висок лъскавина окончателен слой.
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен