Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Premium сграда гел - естествени нокти укрепване с гел
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Местоположението на гел модел все още е медикамент на първи избор за укрепване на нокти природата. Vylet-Nails Premium структура гел идеалното е да се изгради чудати или разбира се действащи гел нокти. Добрата подготовка на естествени нокти и последната окова като завърши са важни.

Преди Vylet-Nails Premium структура гел се използва за моделиране гел на естествени нокти трябва да бъде подадена и грундирани с грунд и база палто. Герб е излекувана на основата на първия слой на гела се прилага. Гела е работил от центъра на ноктите в краищата, където сградата гел е изрисувана тънък. Този гел не в контакт с краищата на ноктите и кожичките трябва да дойде, защото това води до асансьорите на гел нокти. Това е все пак е важно, че всеки слой на гела като тънки не успее и се лекува отделно. След резултатите в C-кривата на желания. На ноктите съвети трябва да бъдат покрити внимателно с изграждане на гел. Ноктите е предварително изграден, слой от цветни гел или UV лак за нокти може да се приложи тогава. С горния слой като завърши гел нокти е устойчив и висок гланц.


Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен