Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / LED гелове
NAIL-EON LED/UV гел полски специални еднослойни мазилки - грундиране гел
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

За нокти, моделиране с гел база палто е необходимо. Първият слой от гела ще Уверете се, че ноктите не е променен и гарантира спазването на гел нокти или гел покритие на естествени нокти. NAIL-EON LED/UV гел полски специални базовия слой е тънка вискозитет и лесни за прилагане.

Базовия слой се прилага като първи слой на гел върху естествени нокти, покрити с грунд. Той е идеално място да се настанят сграда гелове например също гел покрития. Нисък вискозитет база палто четка на като лак на ноктите, тогава адрес NAUL-ЕОН гел покритие могат да бъдат включени пряко в мокри грунд. След това следва излекуване е възможно под UV - светлина. Предимството на LED втвърдяване е по-кратко време на експозиция. Герб използва основата като грундиране гел за гел модел местоположение, той е на нокти също тънко боядисани, но след това втвърдени. Изпотяване слой се отстранява, след първия слой на гел структура гел се прилага. Този гел слой избираеми сигурност прозрачно, така че естествените нокти се не от последващите цветни гелове. На финала на гел моделирането предлага Топ палто, също като NAIL-EON LED/UV гел полски специални с нас е наличен.

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Инструкции
+
NAIL-EON UV лак специален грунд супер подходящи за нашите трайни добра основа UV-гел покрития.

Стъпка 1:Подгответе естествени нокти, от вас файл съвети в желаната форма. Избутване на кожичките и ноктите с буфер леко потъмняване.

Стъпка 2: Сега продължете на тънък слой от нашите NAIL-EON UV лак специален грунд и нека този лек за 2 минути в светлината единица. Моля, не изваждайте слоя от пот.

Стъпка 3: Боядисване на ноктите с нашите UV-гел покрития и също така може да го излекува в светлината единица.

Стъпка 4:Печат покритие Специални пирони със слой от NAIL-EON UV покритие чл Nr. 1054. След втвърдяване, премахване на слой на пот с чисти моля.Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.4048
Преглед
5
42
4
36
3
4
2
2
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен