Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Цветен гел
Vylet-Nails Premium цветен гел чисто - ясни цветове за гел нокти
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Със Vylet-Nails Premium цвят гел чисти цели на гланцови и матови модел местоположение пирони в ясни цветове. Цветен гел се прилага в контекста на гел моделирането и втвърдява под UV светлина. Печат с покритие осигурява за допълнителен блясък и трайност.
Ярки цветове са подходящи в ноктите за много поводи. Дали цвят дискретно в деня или поразително ясно през вечерта, с Vylet-Nails Premium цвят гел чисти в различни нюанси могат да се материализират на различни тоалети. Цветен гел, които могат да бъдат използвани ефекти като пълно покритие, както и за отделни декорации, прилагани обикновено на последния слой на изграждане на гел. След втвърдяване под Ултравиолетова светлина и втори слой за увеличаване на интензивността на произволен ред, горния слой гарантира, че боята дълго държи и свети постоянно. Като алтернатива на премията цвета гел в строителството слоеве може да се работи с. Продуктът не е подходящ за директна поръчка на естествени нокти. Грундиране слой и слой сграда, в идеалния случай поне да защити на цвета на ноктите и контакта с премия гел.
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.8
Преглед
5
9
4
0
3
1
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен