Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Цветен гел
Vylet-Nails Premium гола - цветен гел за дискретно елегантен ноктите
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Високо качество и високо непрозрачни цветен гел голи Vylet-Nails Premium в изграждането на гел нокти могат да бъдат интегрирани. Хората, които я харесват, изтънчен и елегантен, намира своя стил с голи тонове и да комбинирате почти всички екипи, за да го направите.
Цвят на Vylet-Nails Premium гел голи, като на последния слой от Gelnagelaufbaust се прилага. Както обикновено е естествения нокът да регистрира, до грубо и грундирани. Грунд изсъхва, тънък слой от грундиране гел се прилага за ноктите и втвърдени. Тогава ноктите е, особено да се приятно форма C-крива. Като последен слой е с цветен гел. Тя е болна, но тънко приложни и сушени под UV светлина. Повече слоеве на ноктите може да бъде предявен по интензитет на желания цвят. Сушен цвят гел е покрита с уплътнител гел като завърши. Този специален гел осигурява висока устойчивост на ноктите и дълготраен блясък. След втвърдяване на финишните, това се почиства с чисти и могат да бъдат лекувани с полиране масло.
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
7
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен