Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Комплекти за начинаещи / Маникюрни комплекти

Маникюрни комплекти

NAIL-EON UV гел и комплект за Маникюрни комплекти NAIL-EON UV гел и комплект за
от 24,86 € *
NAIL-EON Професионален UV гел комплект Маникюрни комплекти NAIL-EON Професионален UV гел комплект
30,76 € *
nded маникюр Комплект - 3 парче Reißet Маникюрни комплекти nded маникюр Комплект - 3 парче Reißet
5,13 € *
Vylet Nails NAIL-EON UV гел комплект Маникюрни комплекти Vylet Nails NAIL-EON UV гел комплект
90,00 € *
Vylet Nails Revolution NAIL-EON Гел за определени Маникюрни комплекти Vylet Nails Revolution NAIL-EON Гел за определени
80,90 € *
22,04 € / 1000 g

Класически маникюр Комплект, Начало като също като практически прибор в чантата не трябва да липсва, се състои от някои причина най-добрите интереси, които позволяват цялостно ноктите грижи. Бързи ремонти, за пример изтръгнат физическо или изкуствени нокти са възможни с комплекта и да се предотврати често по-лошо щети. Ноктите си остава красив и красива във всяка ситуация.

Основното оборудване на маникюр Комплект често се намират в практически случай. В зависимост от дали комплекти задълбочено Декоративна козметика за нокти е дома или практика в чантата или в козметика случай се поставят да, се определя в размер и обхват се различават. Един или повече файлове в различни степени на чистота, качествен маникюр ножица или нокът ножици, както и различни аксесоари като кутикула ножове или UV за леко бутане назад кожичките или почистване на нокти ръбове от мръсотия или гел остатъци са винаги включени, но според модела. Комплекти за пътуване са включени като цяло подобни основни съоръжения, често в миниатюрни формат или като интелигентни Двойна инструмент. Са компоненти на набор в красива и практически случаи, които са надеждно затворени с цип. В зависимост от качеството торбички се състоят от пластмаса, кожа или дори естествена кожа за луксозна версия.

Маникюрски комплекти за професионална употреба са по-малко на пътя означаваше и включва значително по-голям набор от често или дори електрически нокът ножове за маникюр и грижа за ноктите. Често тези комплекти съдържат роговицата, рендосване също устройства, с които може да се поддържа кожата. Фрезови машини имат множество документи може да бъде подадена, шлифовани и полирани. Особено когато не само на маникюр и педикюр комплект трябва да бъде възможно, повече устройства, включително ножици за нокти са задължителни. Това е обстоятелство поради която ноктите на краката ми често са значително по-стабилна, отколкото ноктите.

Nded Магазин за комплекти се предлагат високо качество маникюр, съдържащи се единици са направени от здрав и траен материал, маникюр оборудване са неръждаема стомана интегрирани метални естествено. Когато всички комплекти, имайте предвид, че почистване на прах и стружки трябва да бъдат направени след употребата на устройства. Съдове за следващото използване се прилага незабавно. Какви методи за почистване са подходящи, всеки е инструкциите на производителя, за да се отнасят към.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен