Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art / Маникюр пръстени

Маникюр пръстени

Маникюр пръстени Маникюр пръстени Маникюр пръстени
от 1,95 € *
Маникюр пръстени като титуляр за усукване бар Маникюр пръстени Маникюр пръстени като титуляр за усукване бар
8,66 € *
4,33 € / 100 g
-45%

Красива жена ръце правят бижута. Традиционни накити, които са пръстени, ремъци, вериги и цветни ноктите. Но много жени, това е твърде скучно, защо само носят традиционни, занижени бижута? Ако трябва да има нещо забележимо (без привидно като вкус), след това ноктите арт дизайн на нокти с нокти изкуство пръстени, свързани както трябва. Прозрачната или бели пръстени, изработени от пластмаса - са боядисани в много различни начини и украсени с аксесоари - като изкуствени нокти, както добре. Тъй като у дома не винаги е пълно оборудване за обработка е на разположение, моля посетете нашия сайт не само пръстени в малки и големи пакети (за сезона цена се прилага тук: големи количества да бъдат закупени, пропорционално на разходите), но и необходимите аксесоари, за обработка на ноктите пръстени и се адаптира към ноктите. Разположен в банан файл, опесъчаване блок, усукване бар с подходяща подкрепа, пръстени в различни дизайни и указанията са включени. Разбира се можете да си купите всички тези продукти, индивидуално.

Лак за пръстени и аксесоари отговарят на европейските стандарти за бижута, изработени от пластмаса и мухъл. Коментарите са напълно безопасни и могат да бъдат използвани у дома, както и следващите в ноктите студио. Нека въображението си в проектирането на съвпадение на халки на красивите си нокти, но да се развихри!


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен