Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art
Nail art поп за представяне или упражнение в ноктите дизайн
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Тези nail art пукоти chopstick е приложен за по-добро управление, се състоят от един съвет към. С тези пукоти да по прост начин и начин различни нокти дизайн създаде и даде свобода на творчеството му. Чрез практика и неповторими получите най-добрите дизайни, но на практика не винаги би да собствените си нокти. Модели не са винаги открити. Вие следователно сте nail art пукоти най-лесният начин да научите техники за моделиране и рутинна да получите в ноктите дизайн се нуждаят.

За клиенти за нокти изкуство може да бъде пукоти и много практичен. Повечето имат клиенти искат реална представа какво сте искали да този път за нокти изкуство. С тате можете просто да посочите вашите клиенти, за нокти изкуство. Това улеснява решението на нокти дизайн и клиентът получава само показва поглед върху разнообразието на вашата оферта.

Различни цветове могат да бъдат представени като още по-добре. Правилният цвят обикновено е само наистина видими когато гел или подходящи гел лак и акрилни бои са приложени на върха.

Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен