Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art / Блестящата прах
Сега с нашите блясък прах постигане фантастично ноктите aрт ефекти
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Веднъж бляскава и блестящото изглежда като звезда, но много жени желаят това. По отношение на ноктите ви ние имаме стилно решение. Нашата препоръка за светли нокти изкуство на ноктите е блясък на прах. Това е лесен за използване и може да се смесва директно в ноктите гел или акрил продукта и втвърдени. Намерението е също така, че внимателно го intersperses в все още мокри лак. Както обикновено маникюр ноктите ви и ги боядиса с грунд и боя на желания цвят. Докато боята е все още мокра, заемат с плоски страна на портокал дърво стик някои блясък прах и го Поръсете върху, например, в вълнообразни линии или на върха на ноктите. Нека изсъхне нещо и да разкарам след това излишната прах. Дайте слой от излишната боя или ясно палто в края, за да се предотврати падане на блестящата прах частици. Създайте своя собствена украса и изберете един до 48 различни нюанси, с капацитет от 3 g. Ще намерите широк спектър от Акценти в качеството нокти Студио тук от дискретна към neonfarben. Не отлагайте и постави абсолютен VIP поглед с ноктите.

Инструкции
+

1 Cтъпка: изграждане на нокти, както обикновено.

2 Стъпка: блясък, най-добре можете да се справите прах от един потапя четката в тънък вискозен гел и след това в съответните прах.

3 Cтъпка: разпространение на прах на желаното място.

4 Cтъпка: блясък за консолидиране на прах, ноктите трябва да бъдат излекувани.

5 Стъпка: сега можете да с дизайна на нокти ще продължи и печат на моделирането.Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.6238
Преглед
5
79
4
13
3
4
2
3
1
2

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен