Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art
Кристални камъни дисплей (кръг) 1 мм
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Прилагането на сребърни мъниста от дисплея е много проста. Благородна ефекти, които апелирам нагоре по този начин, почти неограничени. Вложителите като отделни парчета, в групи или с различни размери може да се прилага на нокти разпръснати. Лекота на използване и удобно отстраняване на дисплея е особено полезна.
Преди да можете да покажете на дизайна на нокти изкуство с перли от кристални камъни (кръг) 1 mm, ноктите е настроен както обикновено. На догоре естествени нокти C-кривата на желания се формира в слоеве. В последният все още влажен слой, акрил, фибростъкло или гел след това се поставят кристали. На четката с гел е навлажнена, стик камъни лесно да четка и може да бъде поставен върху ноктите. От втвърдяване под UV светлина гел или сух въздух за акрилни модел слоеве, кристали са стабилна отговорност на ноктите. Обувки осигурява постоянна подкрепа и допълнителните печат. Специален гел се хранят с приложени на ноктите и излекувани. Чрез прилагането на почистване и полиране надраскване получава желаната траен блясък фински.
Измервания
+
0.025 Метър (m)
0.005 Метър (m)
0.025 Метър (m)
Обратна връзка
+
Общо оценяване
1
Преглед
5
0
4
0
3
0
2
0
1
1

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен