Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Nail Art
Котка холограма показва 3 x 6 mm
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Ослепителен котка от кръглата холограма дисплей 3 x 6 mm, 12 цвята са идеални, когато блестяща и поразително акценти трябва да се включи в ноктите. Форма на сълза кристали са запресовани Modellagemasse и съответно в зависимост от материала да се излекува. Печат осигурява дълготрайност и дълги обувки.
Преди котешки очи от дисплея като маникюр могат да бъдат включени, акрил или гел нокти трябва да бъдат инсталирани внимателно. Естествени нокти е подадена и до грубо. Грунд дава необходимата адхезия грунд върху ноктите. Слой от слой на модела позиция ноктите с C-крива се формира сега, в последния слой от структурата, добавя кристали от котката на желание холограма показва 3 x 6 mm и с втвърдени или с изсушени. Така че вложителите се придържат стабилен в изкуствените нокти. Покритие се прилага за дълъг живот и висок гланц. Запечатване гел е боядисана в тънък слой върху ноктите и втвърдява под UV светлина за две до четири минути. След последното третиране с чист и полиране, Свети ноктите за дълго време и е постоянно устойчив на надраскване.
Измервания
+
0.025 Метър (m)
0.005 Метър (m)
0.025 Метър (m)
Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен