Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Течностите / Почистване, дезинфекция + отстраняване
nded на нокти чисти на цитрусови леко - леко естествения нокът почистване
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

30% изопропилов алкохол в nded ноктите по-чист Citrus лека - Nail Cleaner Citrus мека гарантира, че течността не само почиства, но и дезинфекцира, цитрусов аромат осигурява приятен климат в заявлението. Чистачът на ноктите е подходящ за всички стъпки в ноктите и нокти моделиране и създава най-добрите условия за трайна и лъскави творения нокти.

по-чист нокът е важно не само за почистване на ноктите, например, преди да кандидатствате лак за нокти или моделиране материал. Също така по време на Gelmodellage за почистване на нокти върши добра работа. По този начин, изпотяване, което се случва по време на втвърдяването на слоевете на гел може да бъде лесно и напълно отстранени. Чиста повърхност винаги е предпоставка за следващия слой прилепва перфектно. Мекият и по този начин по-специално подходящ за естествени нокти препаратът се прилага по отношение на Zellette, това е да се избършат, докато през нокътя, докато не отговаря на изискванията на чистота и грес. Упорит гел или фибростъкло остава излизам по-лесно, когато нокътната плочка се накисва. В ноктите салон големи количества течности за почистване, дезинфекция и разстояние за различни работа е необходимо, следователно, налице е nded ноктите чисти Citrus леко в три размера контейнер от 100 до 5000 мл. Съвпадение бутилки за пълнене и премахване чистачите са също тук в достъпно магазин. NDED Пирон Cleaner Citrus Леко - Premium Пирон-Cleaner Citrus-Софт е профилирана Gelschwitzschichtenentferner за нокти моделиране, маникюр и педикюр.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен