Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
Vylet-Nails Premium UV лак термо пастел - ноктите с цвят игра
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Vylet-Nails Premium UV лак термо пастелни промени с температура промени си Цвят. Това създава все нови и нови изненади и прави ноктите изкуство за истинско око-Ловецът. Печат с покритие осигурява дълготрайна издръжливост и свежестта на цветовете.
Vylet-Nails Premium UV лак термо пастел се прилага към ноктите внимателно моделирани, тъй като тази боя изисква база палто. Изпотяване слой да остане след втвърдяване на ноктите. Вискозен покритие се прилага към ноктите и закалени за 120 секунди под Ултравиолетова светлина. Трябва да бъде не още достигна желания цвят, процесът се повтаря. Важно дори и тогава: слой на пот, генерирани по време на втвърдяване, не се премахва. Запази дълго цвета на термо-лак интензивно и дращя устойчив, покритие се прилага като покритие. Запечатката се лекува според продукта за 2-4 минути и след това с чиста или масло.

Само за маркетингови цели/Да се прилага само върху изкуствени нокти или слой за изграждане

вискозитет
+
тънък среда дебел
Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен