Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак / гел лак за нокти
NAIL-EON гел полски Charming
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Нашите гел покрития имат Peel Off Лак за нокти и Газа боя свойства. Пропуснете само грунд и база палто, тогава можете да премахнете само нашия гел лакове след няколко дни на ноктите.

Ако сте многократно ядосан за лак върху естествени нокти, които вече чакъла след кратко време, въпреки че той държи на изкуствени ноктите, както добре, тогава трябва да достъп гел боя очарователен нашите NAIL-ЕОN. Това е добра алтернатива на традиционните лака и дава ноктите за няколко седмици цвят. Изберете един от цветовете, съблазнителен. Цветовете блясък и промяна в зависимост от светлината. Той създава впечатление на художественото творчество на ноктите с различни цветове, въпреки че само един цвят е бил използван. Дълъг срок на годност на гел лак е абсолютно убедителен дори на естествени нокти и не раздробят. Поеме ноктите си цялата или набор селективна акценти. Матираща ноктите си върху и прилагат база палто. Нека закоравя в Ултравиолетова лампа и прилагат гел лак в следващата стъпка без първия премахване на слой на пот. Не забравяйте да прилага полски в тънки слоеве, така че чрез напълно се втвърдява. Искам по-интензивен цвят интензивност, носиш няколко слоя, всеки слой, но отпуск във всеки случай наистина втвърдява. Използвайте горната козина, за да завърши. Ако сте го излекува напълно в UV лампа, премахване на слой на пот. Друго лечение на ноктите вече не е необходимо.

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.449
Преглед
5
25
4
21
3
3
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен