Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Устройства / LED CCFL UV лампа
YOUMAXX CCFL/LED нокти сушилни за UV лак и гел - професионални CCFL/LED лампа и светлинно втвърдяване единица
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Предлагаме ви YOUMAXX CCFL/LED лампа на истинска революция под светлините. Можете да зададете таймер до 30 и 60 секунди. Искате ли да изключите светлината ноктите дизайн, направи преминаването към 0

Сте задали желаното време, натиснете бутона Старт.

Предлагаме също така всички необходими LED гелове, така че можете да апелирам нагоре най-красивите модел слоеве. За да защитите кожичките, препоръчваме ви Масаж, за които трябва да се приложи подхранване нокти масло, което ще намерите в нашия магазин.

Дължи на ъгъла на палеца в LED - лампа, гел може да тече надолу и не е правилно излекувани палеца. Затова ние препоръчваме палеца отделно да се втвърдят.

Високо качество CCFL/LED светлина втвърдяване единица и ноктите изкуство лампи за втвърдяване гелове само за 30 до 60 секунди.

Нокти дизайн светлини и светлинно втвърдяване устройства за професионална и гел нокти маникюр в нокти салони и у дома. CCFL/LED втвърдяване единици са идеални за лак - Striplac и гел лакове.

Измервания
+
0.175 Метър (m)
0.153 Метър (m)
0.085 Метър (m)
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен