Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €

Условия

Оттегляне

Можете да се откажете от договора в срок от 14 дни, без да посочва причини, в писмена форма (напр. писмо, факс, електронна поща) или отменена чрез връщане на вещта - ако стоките преди изтичането на срока. Срокът започва след получаването на това уведомление в писмена форма, но не преди получаване на стоките на получателя (в случай на повтарящи се доставки на подобни стоки не преди получаване на първото частично доставка) и също не се изпълнят нашите задължения съгласно член 246, § 2 във връзка с § 1 Abs 1 и 2 проект на Закон и нашите задължения в съответствие с § 312грама параграф 1, изречение 1 BGB във връзка с член 246 § 3 BGB.

Отмяната срок е достатъчен, за да изпратите отмяна или нещо. Отмяната трябва да бъдат изпратени на:

nded e.K.
Arndt Leonards
Talbenden 17
D-52353 Düren - GERMANY
телефон: +49 2428-8198991
Факс: +49 (0)2428-5088618
E-мейл: info@nded.com

Последици

В случай на действителен отказ взаимно са получили помощи да бъдат върнати и евентуалните ползи (напр. лихви).

Може ли да ни дадете представяне получиха обезщетения (напр. обезщетения) не или частично възстановяване на въпрос или само във влошено състояние, или ще бъде длъжен да плати обезщетение. За влошаването и производните ползи, трябва да платите обезщетение, само ако употреби или влошаване се дължи на сделка с този въпрос, след разглеждане на характеристиките и функционирането. С "проверка на имоти и функционирането" се отнася за тестване и оценка на съответните стоки, както е възможно и често в магазин.

Транспортируеми позиции могат да бъдат върнати в нашия риск. Трябва да поемат разходите за завръщането, ако за доставените стоки, поръчани и ако цената връща делото на размер не повече от 40 евро или ако сте изложени на по-висока цена на нещо, което по време на отмяната още връщането или частично плащане. В противен случай връщането е безплатно за вас. Не колетни неща да те взема.

Задължения за възстановяване на плащанията трябва да бъдат изпълнени в рамките на 30 дни. Срокът започва за вас, когато изпращате вашите отмяна или стоки, а за нас с приемането им.

Специални указания

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен