Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €

Ние плащаме, че е не само удобен, но и безопасно

Имате възможност да заплатите предварително, чрез кредитна карта или чрез системата PayPal. Моля спазвайте условията за различните начини на плащане.

Предплащане

Предплащане означава, че ни заплащате предварително. В този случай, вашата поръчка може да бъде обработена, само след като сумата на поръчката е получена по нашата сметка и системата ни я е обработила. Това може да отнеме до два работни дни след получаване на плащането.

Ако решите да извършите банков превод, моля уверете се, че е включена необходимата за този раздел информация. Вашият клиентски номер и/или номерът на вашата поръчка е важен, тъй като липсата на данни за превода може да предизвика забавяне в обработката, което е извън нашата компетенция. Ако извършвате международен превод, моля използвайте информацията за нашия IBAN и код BIC. За да се гарантира безпроблемно обработване, за този вид превод е важна гореописаната информация.

Кредитна карта

Лесен, безопасен и лесен

Ако желаете да заплатите с кредитна карта, просто въведете необходимите данни в шаблона за кредитна карта. Вашата поръчка се изпраща до нашия отдел за експедиция, веднага щом плащането ви се потвърди. В магазина ни можете да извършвате плащания само с кредитни карти VISA и MASTERCARD. Участието в процедурата за 3D Сигурност е задължително. Допълнително подробна информация за това може да бъде получена от вашата банка или компания, издала кредитната ви карта. Кредитната ви карта не се таксува докато стоките не бъдат изпратени.

PayPal

Плати sicherererer

Ако имате сметка в PayPal, можете да я използвате за електронен превод към нас. Това е по-бърза възможност за разлика от банковите преводи. Вашата поръчка се изпраща до нашия отдел за експедиция след обработване на плащането ви от системата ни.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен