Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак
Peel Off Крисп на Гел лак за естествени нокти с NAIL-ЕОN

Детайли
+

Специално за NAIL-EON peel off Гел лак Крисп е, че различните частици са включени в гел. Метален лъскав и в различни Цвят и Размер, те се разпространяват, когато се прилага върху повърхността на нокътя и създават индивидуални декорации. Ще бъдат приложени на гел покритие като конвенционални лак. Въпреки това продуктът под UV светлина е излекувана.
Както всеки гел ред ноктите трябва да бъдат приготвени и за приложението на NAIL-EON peel off Гел лак чисти добре. База палто трябва да се използва, когато се прилага за естествени нокти, не премахва слоя от пот, генерирани по време на втвърдяване. Грунд осигурява идеално сцепление. Свеж гел покритие се прилага на ноктите с четка в тънък слой и след това втвърдени. След използване на UV лампата остава слой от пот на ноктите, които с по-чиста от нашата гама добре се отстранява. Този Naildesigns завършва с печат. Това се прави с помощта на горната козина.

вискозитет
+

тънък среда дебел

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен