Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Козметика / Make up и Продукти за грим
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Съставляват Сабрина - безупречна кожа всеки ден
Детайли
+
По-малки белези, пъпки и други Schönheitsfehlerchen в лицето могат да бъдат отстранени с ефективно да нагоре Сабрина. След поръчката кожата на лицето изглежда гладка и красива. Чрез нейната непрозрачност и трайност качеството, да е идеален за ежедневна употреба.
Гладка кожа с право да се
Подходящ грим акценти собствената си кожа, а не да го посрещне, лични облаги от лицето са изложени. Като изберете подходящ цвят, че не разбира, се нагоре Сабрина и малки Schönheitsfehlerchen са напълно скрити. Не само цвета на кожата, също така кожата играе роля в Направете селекция. Течно грим подходящ за комбинирана кожа, който води до изсушаване на кожата трябва да изберете крем направи. Сянката трябва да бъде не прекалено тъмно защото това прави стари, избира сянка прекалено ярко, лицето изглежда бързо бледо и болнави.
Прилага направи правилно
Като основа за Направете Up Сабрина дневен крем се препоръчва, коректор обхваща тъмни кръгове, червени венички и малки бръчки и дава възможност за моделиране на лицето. Направете себе си може да се приложи тогава пръст, също са навлажнена гъба или четка. Важно е, че за да не се използва. В противен случай лицето изглежда малко като маска и над schminkt. Твърде малко да се използва, тя идва с петна и неравномерно кожата тон.
вискозитет
+
тънък среда дебел
Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен