Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Козметика / Make up и Продукти за грим
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Обнови Indigo Руж 5 g - тен и модел
Детайли
+
Indigo Руж 5 g е идеален за фините ден Направете нагоре, така и за вечерта или ламиниране уморени и бледа кожа, но се прилагат. Лицето е моделирано гладко, изглежда свежо и по-здравословни. Правилното прилагане Руж дава излъчващи красив външен вид.

Руж - найширок

С правилния тон и правилната технология Руж може нека лицето не само прясно но също модел. Кръг лица се появяват по-малко пълни, отличителен брадичката се случва във фонов режим. За структура и модел дискретен и матов цвят трябва да се използва повече. В зависимост от лицето си форма след това се прилага Руж. Дълги лица се появяват по-хармонично, ако цветен акцент от най-високата точка на скулите, за хоризонтално се прилага към линията на косата.

Всичко зависи от правилния тон

Докато Руж трябва да бъде толкова ярък и видно място в 80-те, сега са ниските тонове. Грим е като естествени и незабележително работа. Жени за кожата тип и цвят на косата намери правилната тон на Руж. Винаги е топло червени тонове с лек жълт част. Деликатен розе намек са идеални за светъл тен, тъмни типове също така дори по-дълбоко достъп в цветовата палитра и изберете Руж в розово или розово с черно коса и се охлажда кожата тон.
Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен