Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Козметика / Make up и Продукти за грим

Make up и Продукти за грим

Sabrina молив Make up и Продукти за грим Sabrina молив
0,41 € *
3,15 € / 100 g
-45%
Фалшиви мигли Make up и Продукти за грим Фалшиви мигли
1,88 € *
9,40 € / 100 g
YOUMAXX Мигли Make up и Продукти за грим YOUMAXX Мигли
от 2,68 € *
26,80 € / 100 g
KONAD Make-up Pinsel Set Make up и Продукти за грим KONAD Make-up Pinsel Set
6,02 € *
-45%
Labello устна грижи Make up и Продукти за грим Labello устна грижи
3,95 € *
79,00 € / 100 g
Make up - Натурална основа за грим за Вашия лъчезарен цвят на кожата
През лятото кожата най-често има естествен свеж тен, тя е погалена от слънцето, а чистият въздух също допринася за добрия й вид. Но какво да кажем за другите сезони, или когато лятото е дъждовно? Тогава кожата бързо става бледа и повехнала. Стресът, болестите, сухият въздух в помещения с изкуствено отопление, както и други външни фактори могат да окажат неблагоприятно въздействие върху тена и вида на кожата. Кожата вече не изглежда сияйна. Но това не трябва да бъде така. С помощта на безвреден натурален фон дьо тен, който изглажда неравностите и същевременно има подхранващо действие, кожата може отново да придобие необходимото сияние и изразителност. А благодарение на декоративната козметика, като червило или балсам за устни, сенки за очи, руж, спирала и изкуствени мигли, както и молив за очи и очна линия, лицето ще придобие още повече изразителност.

В днешно време привлекателният външен вид е абсолютно необходим в почти всички житейски ситуации. Особено на работа е важно да изглеждате добре поддържани. Наред с модерната и подходяща прическа, както и с правилното облекло, козметиката също играе важна роля. С помощта на натурален фон дьо тен с естествени минерали, както и подхранващи био масла, Вие създавате перфектната основа и си осигурявате свеж тен, който подчертава Вашата индивидуалност. Дали ще изберете течен или кремообразен фон дьо тен, или само лека пудра – това зависи от Вашите собствени предпочитания. За да постигнете естествен вид, трябва да внимавате използваният фон дьо тен да отговаря на Вашия собствен цвят на кожата. Един твърде тъмен фон дьо тен може да изглежда неестествено и прекалено.

Очите си можете да подчертаете перфектно с молив за очи, очна линия и сенки – всичко това има уголемяващ оптически ефект. При това важи максимата, че дневният грим трябва да бъда по-скоро деликатен и естествен, докато гримът за вечерта или за специални поводи може да бъде като цяло по-изразителен и подчертан. При такива поводи изкуствените мигли наистина привличат вниманието и Ви гарантират изкусителен поглед. С малко руж можете да подчертаете скулите, а балсамът за устни от нашия онлайн магазин за натурална козметика осигурява оптимална грижа за чувствителните устни. Моливът за устни, моливът за очертаване на устните и гланцът за устни добавят цветни акценти.

Доверете се на нашите натурални продукти за грим без синтетични добавки и се отдайте на приятното чувство върху кожата, което ще накара лицето Ви да засияе още повече. Естествените подхранващи съставки, като растителни екстракти и био масла, със сигурност ще извикат усмивката на лицето Ви. Make up и Продукти за грим като спирала, червило, прах и сметана евтини пазаруване в онлайн магазин.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен