Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €

Вашата кариера

Благодарение на иновациите и изследванията, ние притежаваме не само най-голямата селекция от продукти, но също така вътрешно разработихме продукти и уреди за дизайн на нокти, които изпреварват времето си по отношение на качество и безопасност на продукта.

Присъединете се към nded екип

Работата на парче е чужда за нас; ние отдаваме огромно значение на удовлетвореността на нашите служители. Всеки един има значение при нас, независимо от позицията си. Желаете ли да станете част от семейството на nded?

Вашият собствен онлайн магазин - от nded

Желаете да отворите онлайн магазин, но не знаете точно как да започнете или какви продукти да предложите. Позволете ни да ви отменим. Предлагаме ви възможност да изградите вашия собствен успех с нашите продукти.

Нейното собствено студио - от nded

Вие сте обучен дизайнер на нокти или сте на път да станете такъв , и желаете да споделите вашето изкуство със света. Ако е така, трябва да отворите студио. Нашите продукти и подкрепа ще ви помогнат да реализирате мечтата си!

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен