Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Vylet-Nails Studio Edition
Vylet-Nails Studio Edition GLAMOUR cтрахотно ноктите цветен гел

Детайли
+

Вие Търся този много специален за си нокти дизайн? Тогава ще бъде там с нашите Vylet-ноктите студио издание блясък цвят гел горната класа с вместимост 5 ml намери! Цветен гел и UV гел са перфектни инструменти за професионален Модел местоположение. Гелове на Vylet-ноктите студио издание имат изключителни Свойства. Ти с блясъка на цвета гел гел на най-висока класа. Това е много непрозрачни. Фина коктейл ефекти са напълно отговаря на развитието и Дайте вашите нокти са много специални извънградско. На Гел е среден вискозитет и по този начин е особено подходяща за обработка. Чрез своята собственост, която тя дори гладка участъци, труден е Подаване на работа се не е проблем, защото гел не се изпълнява. Гел може да бъде или се прилага директно върху грундиране гел или сградата гел. Така че всички гел в UV лампата ще бъдат осветени и тя се втвърдява до 100 процента, трябва да се прилага тънки. За по-голяма интензивност на цвета на REACH гел може да се прилага многократно. С Можете да си ноктите, че най-красивите мотиви даде този гел. Нека Вие въображението ви тече свободно. Създаване Акценти с този гел! Ние Доставят продукти с високо качество. Насладете се на нашия дългогодишен Доверието на производителите опит. Нашите продукти са актуални Гел технологии произведени и подлежат на строги критерии за изпитване.

вискозитет
+

тънък среда дебел

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.2

Преглед

5
1
4
4
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен