Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Vylet-Nails Elements
Vylet Nails Elements Запечатването гел

Детайли
+

След пълното нокти моделиране и декорация Ноктите са готови, ноктите ще трябва абсолютно перфектно и високо качество степен. С това завърши с Vylet-ноктите елементи Запечатване гел 15 ml се ноктите на перфектен дращя устойчив и високо гланц степен, които да предпазват ноктите от външни сили. На Vylet-ноктите запечатване гел елемент е настроен на излекувани Изграждане на гел тънко и след това излекувани. На Времето за втвърдяване варира в зависимост от UV единица и обикновено е между 2 и 4 Минути. Ноктите трябва да бъдат снабдени с нокти изкуство, е да се гарантира, че това е направено преди прилагане на мерки и теглилки гел, защото Представлява финала на ноктите, запечатване гел. Не всеки UV гел & Цвят гел е подходящ за страдащите от алергии, но не тази високо качество Продукт. Със затвор сигурност е 100 % в Vylet-ноктите Елемент на запечатване гел с високо качество продукт, в студио качество. На Вискозитет на този гел е среден вискозитет и лилав цвят. Техните клиенти и Ще бъдете запленени от този красив, лесно приложими гел кой носи ослепителен блясък ефектите върху ноктите. Нашите продукти са всички на най-модерните технологии и развитие в нокти дизайн Промишленост. Освен това запечатване гел ние изнасяме много други гелове в Нашият асортимент, който можете да намерите в нашия магазин.

Измервания
+

0.068 Метър (m)
0.068 Метър (m)
0.042 Метър (m)

вискозитет
+

тънък среда дебел

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4

Преглед

5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен