Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Vylet-Nails Elements
Vylet-Nails Elements изграждане на гел помага на моделирането на ноктите

Детайли
+

Vylet-ноктите елементи строя гел е гел, който ви позволява да модел C-кривата (налягане точка). По този начин се стабилизира изкуството и естествени нокти и по този начин предотвратяване на прекъсване в областта на стрес точка. Следователно, важно е че можете да прилагат този слой гел след излекувани грундиране гел, е най-високата точка в средата. Бъдете сигурни, че от върха на ноктите до средата с гел увеличи леко и отново да падне кожичките в една и съща дъга. От двете страни Пазете се да работите там не разредител. Дължината на ноктите е дебелината на гел от структурата. Вече ноктите, силно ключалката трябва да. Ако считате страна на ноктите, C-крива може да не изглежда като планина, но по-скоро като леко вълна. За всеки UV гел и цветен гел е да се разбърква преди употреба. Можете да избирате между следните три варианти на цвят и вискозитет на тази сграда гелове: - Розе - ясно и розово - млечен, в стандартен вискозитет. -Ясна гел след като гъста вискозна и в среден вискозитет. Всички четири UV гелове са на разположение в атрактивен дизайн тигел за нас в онлайн магазин и студийно качество. Все още изглеждат в нашия магазин и за това и други гелове от серията Vylet-ноктите елементи за пръст ноктите.

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4

Преглед

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен