Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Vylet-Nails Elements
Vylet Nails Elements База гел

Детайли
+

Ръцете и ноктите са изложени на високи нива на стрес всеки ден, тъй като не винаги е лесно маникюр ръце. В ежедневието има много неща, които увреждат ноктите като, например, почистващи продукти. Независимо от това красиви нокти трябва да остане мечта. Съвети за изкуствени нокти и модела слой на гел или акрил на естествени нокти са много добре защитени и ръцете изглежда чист. Естествени нокти достигне желаната дължина, те могат да се усилва без съвети с гел. Цветен гел и гел могат с много различни продукти от UV за създаване на най-красивите творения. Vylet-ноктите елементи много широк избор между другото е нашата Vylet-ноктите елементи грундиране гел който формира перфектна основа за всеки модел слой. Това е, като всички наши продукти с високо качество и има дълъг срок на годност. Той сигурно се придържа към ноктите и прави почти невъзможно асансьора модел в състояние. Грундиране гел е леко на естествения нокът и може да се използва за сграда със съвети, както и чистата природа нокти укрепване. Тест ни и нашите продукти. Ще останете възхитени от нашите грунд гел. Можете също да създадете красива модел слоеве и Naildesigns. Вие ще искате да не пропуснете гел.  

Измервания
+

0.069 Метър (m)
0.071 Метър (m)
0.042 Метър (m)

вискозитет
+

тънък среда дебел

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.5

Преглед

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен