Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Vylet-Nails Elements
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails Elements 1 Фаза гел
Детайли
+
Вие красиви ръце и дълги нокти, искате да постигнете това, но не защото отмени ноктите? След това отива в колко други ви Жените също. Но не трябва да има никой не чисти ръце и дълги нокти правя без. Разбира се има възможност за увеличение Естествени нокти, но ако те пауза веднага, трябва да разширение Мислене на съвети за нокти. С UV гел и цветен гел може много много да REACH и изкуствени нокти изглежда Vylet-ноктите продукти Артикули много очевидно вън. Нашите Vylet-ноктите елементи 1 фаза гел в Размер 15 ml може да бъде обработено перфектно. Тя може да бъде за всички слоеве Модел може да се използва. Гел има последователност, тя е в Обработката прави лесно и не се изпълнява в полетата. Благодарение на своята Мед ефект самата предпочита гладко и избягва такива сложни Подаване на работа. Въпреки че можете да го използвате за всички модел местоположение слоеве, може да Той също така перфектно с Vylet пирони грунд гел за още по-добра издръжливост и гланцови запечатване гел могат да се комбинират. Убеди е самата на нашите гелове. Вие сте точно от това добре да гел за производство е напълно изумен. Ние гарантираме дългосрочен план Производителя опит, най-доброто обслужване, високо качество на нашите продукти.
Измервания
+
0.065 Метър (m)
0.07 Метър (m)
0.042 Метър (m)
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен