Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / гел строител
NDED Строител гел

Детайли
+

Да се осигури ноктите си, е използването на така наречените Строител гел от UV гел и цветен гел серия етерични. С помощта на структура на NDED гел можете да спестите естествен ноктите и консолидира, както и кривата на C чудесно модел убеден чрез проста, но ефективна обработка и функции най-добрите Адхезионни свойства. Нашата сграда гел отговаря на Европейските Стандарти за козметика и изгаряния, когато се прилага не на естествени нокти или Nagelhaut.Nachdem излекувани грундиране гел или Грунд прилагат е, сградата гел се използва. Гмуркане четка щедро в Крусибъл и да вземат нещо по-голямо Размер на гел вискозни структурата на четка косата на. Комплект Сега в средата на нокътя, за да и разпространява гел на пълна повърхност. Помислете също за обшивка на върха на ноктите. Трябва да се отбележи, че най-високата точка на Гела в преход Разположен между естествения нокът и съвет. Времето за сушене е 1.5-3 Минути, в зависимост от устройството. Самостоятелен изглаждане ще ви даде досадно файлове ще ви спаси. Използвайте гел среден вискозитет сграда Лесно работа начинаещи и професионалисти. Изберете в нашият Заглавие на събрание на UV гелове между различни нюанси и изберат най-доброто качество студио. Съвпадат с продуктите на нашата NDED серия. Преди употреба, моля Разбърква се.

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.5901

Преглед

5
183
4
88
3
10
2
2
1
1

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен