Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Термо цветни гелове
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Термо цветни гелове Термо цветни гелове Намерете Вашия Термо цветни гелове в над 50 различни цветове За Вашия любим цвят

Термо цветни гелове

nded premium Thermogel чист Термо цветни гелове nded premium Thermogel чист
3,89 € *
nded premium Thermogel блясък Термо цветни гелове nded premium Thermogel блясък
3,89 € *
nded premium Thermogel металик Термо цветни гелове nded premium Thermogel металик
3,89 € *
Vylet-Nails Premium термо цветен гел блясък Термо цветни гелове Vylet-Nails Premium термо цветен гел блясък
9,45 € *
nded premium Thermogel пастели Термо цветни гелове nded premium Thermogel пастели
3,89 € *
Vylet-Nails Premium термо цветен гел пастели Термо цветни гелове Vylet-Nails Premium термо цветен гел пастели
9,45 € *
nded premium Thermogel neon Термо цветни гелове nded premium Thermogel neon
3,89 € *
Vylet-Nails Premium термо цветен гел neon Термо цветни гелове Vylet-Nails Premium термо цветен гел neon
9,45 € *
Термо цветни гелове - секси цвят игри на вашия гел нокти

Термо цвят гел варианти от деликатни към екстравагантен

Термо цветни гелове са на разположение в много различни цветови комбинации. Този възхитителен нокти ще направи възможно, което може да бъде настроен перфектно и на личен стил, както и по конкретен повод. Промяната на цвета се извършва по определена продукция цвят и нюанс или сянка в същия стил, така че няколко нокти дизайн се срещат в една стъпка. Особено умен допълнителни ефекти ще възникнат от варианти с блясък пигменти, перлен блясък или блестящо прозрачни флип флоп гелове с неразделна частици.

 

Като термо цветни гелове работи

Специално за термо цветни гелове е техния отговор на различни температурни условия. Тоника, която се състои в прилагане на цветен гел, с увеличаване на топлината промяна стъпка по стъпка нагоре към втория определен звук. Тъй като промяната на цвета се извършва постепенно, ноктите се появяват отново и отново и excitingly различни. Промяна на цвета може да се появи, когато топла пръст на ноктите се поставя. Околната среда и нокти повърхността да се успокои, тогава премяна промени отново.

Това може да бъде особено ефективен при вечерта: Охлажда се ноктите с охладена напитка в ръката си и по този начин променя цвета си за кратко време. Въпреки че температурите изстине, открито, специален цвят, което е толкова типично за термо UV цвят гелове ефект.

 

Приложение в ноктите

Цветен гел представлява последния слой на модела местоположение ноктите преди да бъдат запечатани. Ноктите се формира както обикновено: грунд се нанася на ноктите, което е в основата на отговорността за последвалите арести или изграждане на гел. След изграждането на гел нокти добра C крива тънък цветен гел се прилага на нокътната плочка и лечение под UV лампа. Този процес може да се повтори за да се постигне желания цвят интензивност. Внимателно излекуване се постига най-доброто от тънки слоеве на гел е важно. Финалът е горната козина, което действа като печат, дълго съхраняват Интензитетът на цвета на Thermogels. Покритие се втвърдява под UV светлина а след това gecleanert или третирани с полиране масло. Така че са гланцирана ноктите с брилянтни цветове и вълнуващи игри за промяна.
Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен