Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Soak Off гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Soak-off запечатване-гел за високо качество завърши на моделирането
Детайли
+
За много хора се накисва оф гелове са все още неизвестен Продукт, докато в Съединените щати и други страни, се накисва оф гелове вече от дълго време се използват. В сравнение с конвенционалните UV гел & Цветен гел може да накисва-оф гелове с ацетон, съдържащи Materiallöser без подаване на определени отново извън ноктите. Се накисва оф средства преведени като много като "отново се откупи". С NDED се накисва оф гел лак се 5 ml Можете продукт с много високо качество, което нокти за нокти моделиране Дайте перфектно лъскава повърхност. Благодарение на използваните Съставки за съответните се накисва оф гел, е едно подаване надолу не повече необходимо и ако вашите клиенти трябва да реши веднъж Вече попълнете ноктите да направи ноктите, лесно можете да с лесно да премахнете слой към слой ацетон съдържащи Materiallöser. Това е множество Nagelschonender, не толкова и почти никой Вещество на собствени естествени нокти е подадена и отстранени. Ако ви Се накисва-оф използвани продукти, клиентите ви може, например, оферта за закупуване на Materiallöser за домашна употреба, когато поръчвате за да запишете нов курс за вас. Това разбира се ще загуби пари олово, но чрез допълнителна продажба на Materiallösers може да Този ребалансиране. Убедете се сами на нашето качество студио Продукти и да търси алтернативни и допълващи продукти в Нашият магазин. То се втвърдява в 120 секунди в нормална UV светлина устройства и в 30 до 60 секунди в LED светлина втвърдяване единици.  
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.2174
Преглед
5
12
4
6
3
3
2
2
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен