Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Запечатването гел
Бързо свършвам Топ гел LED запечатка гел е отличен
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

На nded бързо свършвам е горната козина модерна най-високо качество LED запечатка гел. Ноктите се получава чрез акрилни частта след пирон в светлите блестящи „ гланц “ запечатани. Тази специална и сложна бързо свършвам върха палто от Nded има тънка вискозна консистенция и прибира автономно гладка. Времето за сушене е по-малко от 3 минути – в зависимост от изпълнението на UV светлина устройство. В светлина втвърдяване единица с 36 вата светлинна ефективност гланц Finishgel лекува, например, след 1,5 минути. Като общата UV гел и цветен гел в нашия онлайн магазин е LED Versiegeler лесен за процеса и поради напълно подходящ, да изпълнява перфектни нокти модел слоеве в студио качество. Като киселина свободен Топ палто той е идеален за страдащите от алергии. Nded бърз край горната козина е налична в количества от 5 мл, 15 мл, 30 ml, 50 ml и 250 ml. Също естествени нокти, акрилни нокти и влакна, стъклени ноктите с този модерен ноктите дизайн продукт седмици гланцови разположение.

 

като общата UV гел и цветен гел в нашия онлайн магазин е също LED Versiegler лесен за процеса и поради напълно подходящ, да перфектни нокти модел слоеве в студио качество без изпотяване слой.

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.4787
Преглед
5
53
4
34
3
6
2
2
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен