Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Запечатването гел
nded премия блясък теглилки гел като специално покритие
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Запечатване гелове са крайно необходими за моделиране на гел. Стабилна геловете са особено трудно да се лекува и поддържа надеждни от гел нокти от механични влияния. Блясък частици в nded премия блясък теглилки гел правят този продукт особено ефективни и предвиждат два резултата в един слой.
Покритие се прилага като уплътнител на последния слой на гел нокти. Слоят от пот, той остава на повърхността на ноктите, като алтернатива да премахнат слой на пот и Мат на повърхността на гел ноктопластика с буфера. Тази стъпка гарантира перфектно задържане на финишните горната част на гел слой. На реда на тънки вискозен гел за запечатването се извършва с подходящ гел четка. Последователност гел може да се прилага лесно и надеждно протичане на ноктите. След като се втвърдява под UV лампа за четири минути, Запечатката с която чисти се почиства и могат да бъдат лекувани с полиране масло. Резултатът е пенливо гел нокти с висока устойчивост и дълготраен блясък.
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен