Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел
nded хром пигменти - модерен Chromestyle за пирони
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

С хром пигменти за четка горе прост нокът може да получи специален блясък. Модерен стил на хром е завършен ноктите дизайн лесно в един от 12 тенденция цветове да се прилагат. Който жадува за нокти изкуство, което е просто и все още е грандиозно благородни, лъскав наред с тези пигменти.

Така грижливо завършен или изваяни ноктите ярко блести, хром пигмент в избрания цвят е поръсена върху чиста и суха нокътната плочка. Началото още насипно състояние на прах може да се включи след това с четката, силикон, чрез Zellette и Lidschattenapplikator. Не хлабав частици са намирането повече на ноктите е готово машинно и могат да бъдат запечатани. Покритие е идеален, той е приложен в тънък слой и след това излекувани под UV или LED светлина. Крайния печат може да бъде полиран допълнително. Гланцов ефект на финала дори повече блясък на chrome пигменти от nded на нокти и безопасно са защитени от механични повреди или разхлабване.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
10
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен