Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 49 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / LED гелове
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
NAIL-EON LED/UV гел полски специални горната козина - печат
Детайли
+

Покритие като уплътнител е черешката на тортата на всеки слой на модела. Запечатване гел палто изкуствени нокти с устойчиви слой и предпазва от чакъла и надраскване. В допълнение по-трайни и привлекателна блясък се присъжда ноктите.

NAIL-EON LED/UV гел лак специално покритие могат да бъдат приложени лесно и е подходящ не само за моделиране на гел. Също така акрилни нокти, UV гел лакове или традиционни ноктите лакове могат да бъдат покрити със слой от запечатване. Покритие се прилага на крайния нокът, акрилни нокти са заведени пред прилагане с буфер за висок гланц. След това Готово под UV или LED светлина е излекувана. С Zellette и чисти изпотяване слой се отстранява ноктите се полира с няколко стъпки до висок гланц. Гланцов ефект се подсилва от прилагането на полиране масло. Готовият ноктите е дълъг от дращя и друг вреда.


Измервания
+
0.033 Метър (m)
0.033 Метър (m)
0.068 Метър (m)
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Инструкции
+
NAIL-EON UV лак специални Топ палто като дращя устойчив гланц покритие за нашите гел лак и гел и акрил модел слоеве

Стъпка 1: Както е добре известно, подготвят естествени нокти.

Стъпка 2:Като база палто Използвайте нашия NAIL-EON UV лак специален грунд за чл-No. 1054-та мислене на втвърдяване на 2 минути в лампата.

Стъпка 3: Сега можете да с вашата UV гел полски модел ноктите или живопис. Тук моля дори лечение.

Стъпка 4: Като уплътнител използвате нашите NAIL-EON UV лак специално покритие. Това предпазва боята и даде ноктите ви една лъскава повърхност. С чисти пот слой се отстранява.


Един съвет:Нашите NAIL-EON UV лак специално покритие тип Nr - 1054 е подходящ също като покритие за гел и акрил модел слоеве. Лесно модел местоположение позволяват пълен и втвърдява. С чист премахване на слой на изпотяване в края.Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.551
Преглед
5
63
4
30
3
4
2
1
1
1

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен