Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / LED гелове
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON LED/UV гел полски специално покритие
Детайли
+
Покритие като уплътнител е черешката на тортата на всеки слой на модела. Запечатване гел палто изкуствени нокти с устойчиви слой и предпазва от чакъла и надраскване. В допълнение по-трайни и привлекателна блясък се присъжда ноктите.

NAIL-EON LED/UV гел лак специално покритие могат да бъдат приложени лесно и е подходящ не само за моделиране на гел. Също така акрилни нокти, UV гел лакове или традиционни ноктите лакове могат да бъдат покрити със слой от запечатване. Покритие се прилага на крайния нокът, акрилни нокти са заведени пред прилагане с буфер за висок гланц. След това Готово под UV или LED светлина е излекувана. С Zellette и чисти изпотяване слой се отстранява ноктите се полира с няколко стъпки до висок гланц. Гланцов ефект се подсилва от прилагането на полиране масло. Готовият ноктите е дълъг от дращя и друг вреда.


Измервания
+
0.033 Метър (m)
0.033 Метър (m)
0.068 Метър (m)
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Инструкции
+
NAIL-EON UV лак специални Топ палто като дращя устойчив гланц покритие за нашите гел лак и гел и акрил модел слоеве

Стъпка 1: Както е добре известно, подготвят естествени нокти.

Стъпка 2:Като база палто Използвайте нашия NAIL-EON UV лак специален грунд за чл-No. 1054-та мислене на втвърдяване на 2 минути в лампата.

Стъпка 3: Сега можете да с вашата UV гел полски модел ноктите или живопис. Тук моля дори лечение.

Стъпка 4: Като уплътнител използвате нашите NAIL-EON UV лак специално покритие. Това предпазва боята и даде ноктите ви една лъскава повърхност. С чисти пот слой се отстранява.


Един съвет:Нашите NAIL-EON UV лак специално покритие тип Nr - 1054 е подходящ също като покритие за гел и акрил модел слоеве. Лесно модел местоположение позволяват пълен и втвърдява. С чист премахване на слой на изпотяване в края.Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.5
Преглед
5
60
4
31
3
4
2
1
1
1

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен