Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Euro-Line
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Euro-Line 2 Фаза гел
Детайли
+
В гел, моделиране на различни UV & цвят се използват гелове. Нашите EUR линия гелове са особено лесно да се справя и чудесно за страдащите от алергии. Вие характеризира с техния мед ефект, чрез които те самите гладка издърпайте. Досаден подаване работа е сведена до минимум. Евро-линия 2 фаза-строител гел в напълно подходящ за дизайн слой с размер от 15 мл. На Специални гел урежда бързо и лесно по-големи подутини и е му гъста вискозна консистенция също така лесно да се справя, ако някой все още не има толкова много упражнения. Инкрустиран дизайн на нокти самозалепващи усилвател носи отговорност Гелът напълно на Брад да пожълтяват. Тя може да нокти дизайн Цветни пигменти и Glitterstäuben се смесват, особено в голямо предимство е творчески ноктите изкуство. Преди употреба трябва да се разбърква бъде. Да получите красиви обувки до финала, гел с да Запечатване гел или ясно герб са покрити. Ние ви предлагаме не само най-високо качество на нашите Продукти, но и производителите на опит. Освен това намери За нас, за перфектното обслужване, вие толкова бързо не намери другаде са. Можете да убедите сами от нас и нашите продукти, вие ще бъдете убедени. Вие няма да пропуснете нашите 2 фаза-строител гел Да искаш.
Измервания
+
0.063 Метър (m)
0.062 Метър (m)
0.042 Метър (m)
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.5
Преглед
5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен