Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Цвят на гел
Vylet-Nails Premium гел топлотехническо цвят чист - ясни цветове взаимодействието

Детайли
+

Среден вискозитет Vylet-Nails Premium термо гел чист цвят лесно могат да бъдат приложени по ноктите и предоставя атрактивна и промяна цвят игри. Тази промяна на цвета, която възниква при смяна на температурите го прави възможно. По-висока температура нараства, по-пълно гел топлотехническо цвят променя си оцветяване.

Прилагане на Vylet-Nails Premium гел топлотехническо цвят чист е лесно. След като ноктите е полиран и загрубяла с буфер, той прилага грунд. Впоследствие ноктите е изградена слой от слой с избраните гел. Е перфектно моделирани, гел в тънък, но непрекъснат слой върху почистена повърхност на ноктите C-крива от порядъка на топлинна Vylet-Nails Premium. Трябва да се увеличи интензивността на цвета все още друг пласт на цветен гел могат да бъдат приложени. Е внимателно лечение под UV светлина за 120 секунди. Ефект гел за печат и да получите на цвят обувки дълго финала е горната козина.


вискозитет
+

тънък среда дебел

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.8235

Преглед

5
15
4
1
3
1
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен