Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Цвят на гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium термо цветен гел пастели - цвят промяна в меки нюанси
Детайли
+

Vylet-Nails Premium гел топлотехническо цвят заместници пастел когато Цвят, когато температурните промени. По-висока температурата, толкова по-пълно обезцветяване. Те възникват отново и отново нов и атрактивен цвят игри и история на гел нокти. Ще се приложи цвета гел по време на гел моделиране.
Обет се приготвя както обикновено преди прилагането на Vylet-Nails Premium термо цветен гел пастели. Естествени нокти е подадена под формата и загрубяла с буфер, тогава организаторът сцепление се прилага. Ноктите с C крива се моделира с гел сградата. Внимателно втвърдяване на слоевете и UV лампа е важно. Thermogel се нанася върху ноктите, която е пречистена от слой на пот и закалени за 120 до 240 секунди. Ако интензивността на цвета не изискванията, повече слоеве могат да бъдат приложени и излекувани. Ноктите с гел за запечатване е в края на сила устойчиви, висок гланц и трайно стабилни. Чисти или полиране масло увеличава блясъка на повърхността на ноктите.


Само за маркетингови цели/Да се прилага само върху изкуствени нокти или слой за изграждане

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.5
Преглед
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен