Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Цвят на гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium термо цветен гел neon - нов външен вид неонови взаимодействието
Детайли
+
Vylet-Nails Premium термо цветен гел neon показва много специален ефект в ярки цветове с температурни промени. Гел промени цветът. Толкова интересни и променлив цвят игри, които привличат вниманието и въздействието на нагоре и нагоре пак и пресни възникват на ноктите.

Както обикновено гел топлотехническо цвят е интегрирана в ноктите. След изготвянето на ноктите и прилагането на свързване агент е гел нокти внимателно се разработват и закалени слой от слой под Ултравиолетова светлина. След завършване на основния, моделиране на ноктите в желаната форма е пила и подаването на прах и пот слой. След това Vylet-Nails Premium термо цветен гел неонови в тънък слой се прилага и закалени за 120 секунди. За дълъг живот на моделирането като запечатване покритие се прилага и излекувани. Готово прави грижливо почистване на ноктите с по-чиста, като алтернатива също полиране може да се използва, да донесе на нокти до висок гланц.
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
5
Преглед
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен