Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Цвят на гел
Vylet-Nails Premium гел топлотехническо цвят металик - гел, моделиране с промяна на цвета

Детайли
+

Уникални и Ловецът нокти е термо цветен гел с метален Vylet-Nails Premium. Характерното за този цветен гел: когато температурните промени и Цвят на ноктите дизайн и който влиза в изглед. Така че винаги са нови и изненадващи ефекти върху ноктите.

Среден вискозитет Vylet-Nails Premium термо цветен гел метални е включен в хода на гел, моделиране в ноктите. На обичайните полиран, грубо и с един ноктите е покрита адхезия грунд. Цветен гел се прилага след сградата гел, както обикновено са внимателно излекувани всички слоеве под UV лампа. Изпотяване с Zellette necesaria метален преди реда на Vylet-Nails Premium гел топлотехническо цвят и чисти, с цветен гел се прилага в тънък слой и се втвърди за 120 секунди. Ако е необходимо по-нататъшно слой могат да се добавят за увеличаване на интензивността на цвета и окончателното оформяне на ноктите гел върху ноктите. Моделирането приключвам с уплътнител гел, който се поставя директно върху слоя от пот и закалени за 120 секунди.

вискозитет
+

тънък среда дебел

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.8333

Преглед

5
5
4
1
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен