Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Цвят на гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium гел топлотехническо цвят металик - гел, моделиране с промяна на цвета
Детайли
+

Уникални и Ловецът нокти е термо цветен гел с метален Vylet-Nails Premium. Характерното за този цветен гел: когато температурните промени и Цвят на ноктите дизайн и който влиза в изглед. Така че винаги са нови и изненадващи ефекти върху ноктите.

Среден вискозитет Vylet-Nails Premium термо цветен гел метални е включен в хода на гел, моделиране в ноктите. На обичайните полиран, грубо и с един ноктите е покрита адхезия грунд. Цветен гел се прилага след сградата гел, както обикновено са внимателно излекувани всички слоеве под UV лампа. Изпотяване с Zellette necesaria метален преди реда на Vylet-Nails Premium гел топлотехническо цвят и чисти, с цветен гел се прилага в тънък слой и се втвърди за 120 секунди. Ако е необходимо по-нататъшно слой могат да се добавят за увеличаване на интензивността на цвета и окончателното оформяне на ноктите гел върху ноктите. Моделирането приключвам с уплътнител гел, който се поставя директно върху слоя от пот и закалени за 120 секунди.

Само за маркетингови цели/Да се прилага само върху изкуствени нокти или слой за изграждане

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.8333
Преглед
5
5
4
1
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен