Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Цветен гел
Vylet-Nails Premium термо цветен гел блясък - пълно покритие и декорации
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

Vylet-Nails Premium термо цветен гел блясък е идеалният избор за специални ноктите със специални ефекти. Цветен гел с блестящи частици промените цвят температура на промени, като гел за нокти трайни Ловецът.

Vylet-Nails Premium термо цветен гел блясък се прилага на внимателно конструирани гел нокти, процедурата е както обикновено: естествения нокът е форма и загрубяла с буфера. Впоследствие сцепление промоутър се прилага, а след това започва изграждането на гел нокти. Ноктите е напълно оформени, Thermogel се използва. Тя може да бъде в пълно покритие слой или като нокти изкуство прилага. За Pineslmalereien този гел е идеален, тъй като тя не се изпълнява поради s на вискозитет. Това е важно, че изпотяване слой на изграждане на гел се отстранява предварително. Thermogel се втвърдява под UV лъчи за 120 секунди и след това се затваря. Това запечатване гел се прилага и втвърдени. И накрая повърхността на ноктите с чисти или полиране масло се почиства и доведени до висок гланц.

Само за маркетингови цели/Да се прилага само върху изкуствени нокти или слой за изграждане

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.5
Преглед
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен