Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Цветен гел
nded премия цветен гел СЛЮДА
Цветът на изображенията може да се различава.
Детайли
+

За брилянтен блясък и пенливи акценти nded премия цветен гел се прилага към готовия гел нокти СЛЮДА като последен слой. Цветен гел с интензивен ефекти вече е силен цвят от първия слой, ако е необходимо, Интензитетът може да бъде увеличен с допълнителни слоеве.
Приложението естествени нокти се приготвя както обикновено на гел моделирането. След прилагане на грунд и грунд на нокти, C-кривата е построен слой от слой и старателно втвърдени на слой. nded премия цветен гел се прилага като последния слой с гел четка слюда, приложението е както пълно покритие гел, както и отрежете колкото е възможно. Лекуването на цветен гел продължава 240 секунди под UV лампа. Да се отбележи, е, че на пълната мощ на блясък на гела се достига само в тънки слоеве ред. След ноктите, моделиране със СЛЮДА гел се прилага печат като покритие. Покритие се прилага към почистените нокти. Запечатване гел е излекувана под Ултравиолетова светлина и gecleanert. Резултатът: силни и силни блестящо гел нокти, който Свети дълго в красиви обувки.

Само за маркетингови цели/Да се прилага само върху изкуствени нокти или слой за изграждане

вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
Обратна връзка
+

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен