Сертифицирани онлайн магазин
Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
3 години гаранция на всички устройства
Над 150 LED гелове
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / Цвят на гел
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Euro-Line PURE високо качество и перфектни нокти цвят гел
Детайли
+
Цветен гел ЧИСТОПОРОДНИ в нашата евро-линия много пигменти са включени гел да е перфектен работен материал за фантазия нокти дизайн творения, които правят. Колоритен френски изглежда е възможно най-точно като сложно проектирани структури. Ние предлагаме цветен гел в най-високо качество. Нокти стилист могат да се възползват от нашия дългогодишен опит и много различни, модерни цветове, предлага широка гама от нашия цветен гел. Вие ще зарадва много извънредни дизайни, цветни UV гелове са идеално пригодени за това, напълно. Цветен гел, който е под категорията да намерите цвят гел и UV гел могат да се обработват особено добре, поради своята среден вискозитет като тя самата участъци гладко. Подаване работа е сведена до минимум. Цветни UV гел може да се използва директно върху грунд гел, както и изграждане на гел. За да се постигне 100 % излекуване, е важно да прилагат цвят гел тънки, така че тя може да бъде напълно осветени от UV светлина. Тя приключва със запечатване гел, който прави за красив блясък и предпазва ноктите дизайн. Цветен гел с голямо разнообразие от цветове да липсва в всяка нокът стилист, обича новаторски и необичаен начин слоеве. Също е там и да омагьосан с нов и изключително нокти творения. Вие ще бъдете изумени колко възхитени погледи ще се дърпа за ноктите.
вискозитет
+
тънък среда дебел
Печат
+
UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+
Общо оценяване
4.6667
Преглед
5
6
4
3
3
0
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен