Ние Ви подаряваме разходите за доставка! От поръчка на стойност 119 € * само за доставка чрез DHL за

Категории

Продуктите, отбелязани с това лого са били сертифицирани от TÜV Süd.

Вие сте тук: гел / Цвят на гел

Цвят на гел

Да добавиш малко цвят е начин да привлечеш вниманието и да освежиш живота си.Това се отнася не само за изкуството,но и за дизайна на нокти.Дали ще са мебели за офиса,тапети,компютърни фонове,файлове или цветни обекти-няма значение,защото всички те доминират обкръжението ни.Ако цветът е навсякъде около нас защо да не го сложиш и на ноктите си?

Внеси повече цветове в ежедневието си като си сложиш тези цветни гелове. Имаме невероятна серия с различни тонове и нюанси вариращи от обикновени цветове до искрящо неонови,пастелни нюанси с искрящи или блестящи ефекти.

В нашия уебсайт ще намериш широка гама от цветни UV гелове,цветни гелове от 4D линия и други продукти.Нека уникалните им имена те вдъхновят. Всички продукти са и  в по- малки размери за използване у дома.Предлагаме на козметичните салони и маникюристи опаковки(в големи количества)за препродажба на ниски цени.Всички продукти отговарят на Европейските стандарти за сигурност и качество.


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен

Не предмети могат да бъдат намерени отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, изберете различна дума за търсене и опитайте отново.
Имате ли предложение за нов елемент? Вие сте добре дошли да споделите с нас.