Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Нокти дизайн / Лак за разширения / Шило нокти - Шило съвети

Шило нокти - Шило съвети

Пълнител торба 50 бр шило съвети Шило нокти - Шило съвети Пълнител торба 50 бр шило съвети
от 0,68 € *
Съвет кутия шило съвети за нокти Шило нокти - Шило съвети Съвет кутия шило съвети за нокти
3,45 € *
5,56 € / 100 g
Stilletto шаблон 500 St Шило нокти - Шило съвети Stilletto шаблон 500 St
от 9,95 € *
19,51 € / 1000 g
Шило Дизайна Шило нокти - Шило съвети Шило Дизайна
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Шило нокти - ефективно ноктите с шило съвети или шаблон

Знаменитости го правят: шило ноктите са сега напълно отговаря на развитието и украсяват ноктите с извънредно нокти изкуство. Специална оптика на изкуствени нокти, което се прави с шило съвети или шаблони, прави една отлична фигура с опростен дизайн и гарантира изненадан да страхотни гледки. Е екстравагантно формата на ноктите с ноктите изкуство елементи от nded асорти, гелове ефект или ефект на UV лак добавя, са миниатюрни произведения на изкуството, които остават в паметта.

Изкуствени нокти се наричат шило ноктите предния край в една точка. Този съвет може да бъде открито в зависимост от заявката или изключително формира. За перфектни нокти служат шило ноктите съвети, които дават форма и се закопчава с нокти лепило върху естествения нокът. Също така е възможно да използвате специални заострена форма шаблон, който служи като шаблон за изкуство ноктите акрил, фибростъкло или гел. Във всеки случай ноктите както обикновено слоеве, материал панаир е закалена и украсени с желаната нокти изкуство. Шило ноктите може да бъде много резки и изключително за особено ярък дизайн. За всеки ден повече низане са подходящи, а защото това лесно извършване на всички дейности.

Добре маникюр ръце и внимателно подготвени естествени нокти са база за красива шило нокти, които държа постоянно като изкуствени нокти. В първата стъпка естествения нокът е подадена, загрубяла с буфер, и с свързване агент, покритие т.нар грунд за низане като гел моделиране. Тънък слой от грундиране гел идва сушени грунд. Базовия слой е ферментирал при UV или LED Licht и формира основата за развитието на ноктите. В зависимост от процедурата шило се поставят върху шаблон съвети или шило и ноктите се формира. За проектирането на дизайна се както обикновено възможности. Така че може да бъде ноктите във френски стил, с фентъзи нокти изкуство или като обикновен боядисани изкуствени нокти с ясен цвят или ефект покрития са предназначени.

Като инструмент за проектиране на върха шило, който взел името си от италиански шило, много остра игла пистолет, често също шаблони се използват. Гъвкави шило моделиране може да се използва с акрил или гел и се поставя около върха на пръста. В шаблона на шило оформени нокти, нокти е излекувана, шаблонът се отделя лесно. Шило ноктите съвети са друг популярен вариант за производство на дантела нокти форма. Това са налични и залепени в подходящ размер на естествени нокти с нокти лепило в различни видове със и без модели. След това ноктите ще бъдат обработвани, както обикновено.


Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен