Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Ноктите салон оборудване / Таблици за нокти
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Таблици за нокти

Ноктите салон количка Таблици за нокти Ноктите салон количка
80,60 € *
Ноктите салон количка Таблици за нокти Ноктите салон количка
323,70 € *
nded синьо/бяло ноктите таблица Таблици за нокти nded синьо/бяло ноктите таблица
137,23 € *
3,05 € / 1000 g
nded нокти маса Браун Таблици за нокти nded нокти маса Браун
137,23 € *
3,05 € / 1000 g
Таблици - практически и най-важните мебели в ноктите салон за нокти
Нищо в ноктите салон работи без правилното работно място. Нокти таблици трябва да отговарят на различни изисквания, така че тя лесно има не само на клиента, но също така дизайнер на самия нокът ефективно и ергономично правилно може да работи. В допълнение към различни други оборудване в студиото като обработка на материали и обзавеждане таблицата на ноктите е най-важната част от мебелите. Козметични таблици са достъпни в различни версии и двете най-високи изисквания дизайн в студиото като важни критерии, свързани с ергономията, разпределение на пространството и материали.

Нокти таблици могат да бъдат направени от различни материали. Тя винаги е важно, че плота над различни течности и вещества, които се използват в ноктите, са устойчиви. Също така трябва да бъде лесен за почистване на плаката и са устойчиви на механични повреди. Особено често могат да бъдат намерени работни повърхности поради това покритие ПДЧ или меламинови версия. Добра работна повърхност е лесно за почистване и дезинфекция и предлага пространство за подложки на ръка, UV лампа и други Nailart прибори. Също така показва щандове, лампи за най-добър видимост и друго оборудване на плота могат да бъдат интегрирани като важен аксесоар за работното място.

Добър таблица е оборудван с различни чекмеджета и помещения. По този начин цялото оборудване, които са необходими за моделиране и маникюр могат да бъдат прибрани лесно и бързо достъпни. В интегрираната чекмеджета файлове, spot върти и различни гелове и рисува място намери по-големи съдове като например съхранение бутилки с чисти или лакочистител, могат да се съхраняват в сейфови касети. Особено ако пространството е ограничено, добре организиран маникюр таблица може да съдържа всичко необходимо за професионален нокти дизайн оборудване. Гладки и устойчиви повърхности в помещения за съхранение винаги предоставят чистота и хигиена. Повърхностите лесно може да се почиства с влажна кърпа и са дори устойчиви на веществата, използвани в ноктите салон и течности, както и плота.

На избор от ноктите таблицата за нокти изкуство работа винаги е също така съществуващите пространство под внимание. Самата таблица трябва да бъдат поставени така, че тя няма да бъде отблясъци от тавана осветление или прозорец. Той е идеален, ако на светлинния източник страна се оставя на масата.
Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен