Нашата гореща линия:
+49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
3 години гаранция на всички устройства
Покупка на сметка & повече
От една поръчка стойност на 59 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Подаръци от 49,00 €
Вие сте тук: Ноктите салон оборудване / Козметични столове
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Козметични столове

Козметични столове - комфорт в много варианти
Най-важната особеност за клиента в козметичната стол е удобен и добре подплатени места. С възможности за регулиране най-удобната позиция на седалката може да се зададе за всеки метод на лечение и престой в студиото е спокойна удоволствие. Настройките са добри като esthetician или ноктите дизайнер, защото тя може да, спокойна работа и позиция винаги ергономично да помежду си и техните клиенти.

Първо и преди всичко се различават моделите в настройките и методи за контрол. Най-простият е ръчно председател на козметика. Грид контрол обратно и крак част позиция могат да бъдат коригирани. Въпреки че консумация на енергия и донякъде скучен, проста механика но отразява в разумна цена. Ръчно модели са подходящи, особено когато председателят трябва да се регулира не често. Това е случаят например с маникюр. Следователно тези модели като оригинално оборудване в новосформираната ноктите салон са подходящи.

Хидравлични красота столове донесе повече комфорт по отношение на възможности за приспособяване. Обикновено това включва комбинирана корекция механизми. Докато елементите са ръчно или електрически регулируеми, работна височина на стола с педал хидравлично се контролира. Да се усъвършенстват на позиция, тогава често все още ръка трябва да се прилагат. Също така тази форма на козметични стол е особено подходящ, когато малко трябва да бъдат коригирани.

Козметика стол е с максимален комфорт. Няколко двигатели, които се контролират чрез дистанционно управление, което позволява комфортно и безкрайно променлива регулиране на отделните части. В зависимост от това дали козметика столове двойни, тройни и дори Четворна могат да бъдат коригирани, е приложен към съответния брой двигатели на стола и надеждно контролира ъгъла на наклон. Възможно е например коригиране на облегалка, облегалка, седалката височина и крак част. Резултатът: клиент или клиент се намира абсолютно удобно на козметика, председател и може да оцелее дори по-дълго лечение спокойна.

Нокти дизайнери и козметици, които искат да предлагат пълен комфорт на клиентите си мобилна могат да използват мобилни козметика столове. Лесно да бъдат транспортирани столове са гъвкаво регулируеми и много удобни. Също така тук полза третират като acupuncturist на различните функции и настройка.

Важен момент в козметиката стол е тапицерията. Това трябва да бъде от една страна, удобни за клиентите, от друга страна, но също така и лесно и хигиенично чисто. Често следователно, повърхностите се състоят от кожа или друг подобен материал. -Лесно грижи повърхности могат да бъдат дезинфекцирани, повърхностни замърсявания могат да бъдат лесно отстранени с влажна кърпа.
Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€
nded международен