Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Лак
NAIL-EON UV гел лак sparkel

Детайли
+

Sparkellacke сухо неравномерно и създаде такива вълнуващи ефекти върху повърхността на ноктите. NAIL-EON UV гел лак sparkel в различни цветове се прилага като конвенционални лак върху естествени или изкуствени нокти и втвърдени гел лак под ултравиолетова светлина.

NAIL-EON UV гел лак sparkel на акрил и гел нокти и прилага върху добре подготвени естествения нокът и произвежда така наречените Sparkel или пясък ефект. База палто е особено важно като основа за естествени нокти, изпотяване слой останките на ноктите. За всеки вид на ноктите прилагането на свързване агент е митото, което грунд гарантира, че нищо да се бели. Гел палто се прилага като други лак с четка, с тази разлика, която се втвърдява продукта под UV светлина. Това създава слой от пот, който е далеч с по-чиста. За запечатване на финишни продукти също се втвърдява се прилага във всеки отделен случай. Преди ноктите могат да бъдат украсени освен Sparkellack с нокти изкуство при поискване.вискозитет
+

тънък среда дебел

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.3333

Преглед

5
4
4
4
3
1
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен