Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / Гел лак
Гел лак NAIL-EON STRAIGHT - гел лак за нокти за естествени нокти

Детайли
+

Гел лак NAIL-EON STRAIGHT peel off  иашите гел покрития имат и Газа боя свойства. Пропуснете само грунд и база палто, тогава можете да премахнете само нашия гел лакове след няколко дни на ноктите.p

Много от тях са вече в хода на годината-Erlanger производителя дейност нови продукти от нас на пазара идват с нашите клиенти хит като бомба. Приложението е особено лесно, като гел директно от удобен и практичен Бутилката може да се използва и прилага. За гел палто също така известен като LED, втвърдяване на светлината гел лак за нокти, Гел лак. Гел за нокти или UV лак като да се използват конвенционални лак за нокти, да се направят няколко препарати. Първо ноктите с буфер трябва да бъде замръзналите преди ноктите след това се почистват с чиста и грунд като агент свързване ще бъдат приложени. След това се изсушава във въздуха, грунд е нашия гел лак Специален грунд за приложени към ноктите от промени в цвета и Предпазва боята остатъци. Светлината е 2 минути под UV еднослойни мазилки излекувани. Изпотяване слой не се премахва от ноктите, но Цветен гел покритие се прилага директно към базовия слой все още мокра. На Ноктите са облъчени отново за 2 минути на Ултравиолетова светлина и цветен гел излекувани. Ако особено богат и интензивен цвят резултати трябва да бъде, че е препоръчително да се прилагат два слоя боя. Ако сте Ще работи за мотив или нокти изкуство задължително в мокър боя се извършва както следва горния слой на гел палто се прилага. LED готови! По реда на горната повърхност на палта ноктите преди Драскотини предпазва и осигурява идеално покритие, изпотяване слой Премахва. Опитайте този нов вид на гел метод и ще видите как приложението е много лесен. То се втвърдява в 120 секунди в нормална UV светлина устройства и в 30 до 60 секунди в LED светлина втвърдяване единици.

вискозитет
+

тънък среда дебел

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.4471

Преглед

5
243
4
179
3
26
2
7
1
2

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен