Нашата гореща линия: +49 (0) 2428/8198992
Сертифицирани онлайн магазин
Над 150 LED гелове
3 години гаранция на всички устройства
От една поръчка стойност на 29 € ние ще ви дадем корабоплаването цена!
Вие сте тук: Нокти дизайн / гел / LED гелове
NAIL-EON Gel Лак за нокти HIGHLIGHTS за нокти

Детайли
+

NAIL-EON гел бои акценти са адаптирани към нуждите за просто и лесно маникюр. Гел покрития може да се използва в комбинация с конвенционалните гел моделиране или соло лак за нокти и може да бъде чрез пилинг лесно от ноктите разстояние ефект.

Покрития често също са посочени като матов лак или Gelpolish гел. Те съчетават най-добрите характеристики на лак за нокти и UV гел и осигурява стабилна боя филм на нокти с дълъг срок на годност. Това е NAIL-EON гел просто на маникюр покритие и матирано приложни естествения нокът. База палто ще се използва за най-добри резултати като първия слой. Гел покритие следва след втвърдяване. Всички гел слоеве трябва да се прилагат, тънко и закалени поотделно, така че пълно излекуване под UV лампа е гарантирана. Слой на пот, всеки остава на повърхността. Като всеки модел позиция горната козина като окончателен слой лак се прилага в този случай. NAIL-EON гел покрития акценти киселина свободен и следователно подходящо също са Противоалергични. Лечението може да се използва за UV лампи и LED светлина единици така.вискозитет
+

тънък среда дебел

Печат
+

UV подходящ

Моделирайте невероятно трайни и устойчиви нокти с UV-гелове и подходящите инструменти за работа с него: UV-геловете са налични в богата палитра от цветове и консистенции и се втвърдяват с помощта на UV-лампа или CCFL-лампа в рамките на 120 секунди. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с UV-гелове.

LED подходящ

LED-геловете и необходимите за нанасянето им инструменти допринасят за изключително пестяща време ноктопластика: LED-геловете се втвърдяват под въздействието на LED или CCFL-лампа след 30-90 секунди или – както е по-разпространено – за 120 секунди под UV-лампи, лесно се премахват и не е нужно да се изпиляват. Маркираните с този печат артикули са подходящи за приложение с LED-геловете.

без киселини

Те са хипоалергични и все още не би откажат хубаво ноктите. Тогава можете да използвате само Киселинен гел, защото това е подходящ за хора с алергии.

Обратна връзка
+

Общо оценяване

4.5

Преглед

5
27
4
18
3
3
2
0
1
0

Няма коментари на този език за тази позиция.

Ексклузивни оферти.Точно за вас. Регистрирайте се сега ваучер, валиден до 31.12.2012 г., след като потребителят може да разглеждате от покупателната стойност на 40 €
5€

nded международен